fbpx

Totalleverandør av reklamemateriell, messe- og profileringsløsninger.

Totalleverandør av reklamemateriell, messe- og profileringsløsninger.

Arenareklame

Arenaene fylles opp nå er Norge snart i gang igjen.
Hos oss får du profileringsprodukter i høy kvalitet.

Arenareklame

Hvorfor ikke fylle stadion med bannere, når man ikke kan ha tilskuere? Brectus leverer bannere i alle størrelser og fasonger, med rask levering. Nå er det viktigere enn noen gang med merking og informasjon. Vi har alt som trengs for å gjøre ditt arrangement eller treningsfelt klar for bruk!


Banner til arrangementsgjerde 

Ferdigtilpassede bannertrekk som passer til ditt gjerde. Alt du trenger å gjøre er å tre det på og feste det sammen på sidene og under gjerdet. Trekket er dobbeltsidig og vil være synlig fra begge gjerdets sider. Velg mellom Polyglans, Decor eller PVC materiale. Bannertrekkene leveres komplett med maljer og åpning på sidene, for sammenkobling med flere gjerder.

Bannerstand Liggende

Fleksibelt bannersystem for utendørs event og arrangementer, ofte brukt til arenaer og steder der man ønsker å kunne flytte på reklamen. Enkel å plassere der man ønsker oppmerksomhet. Styr køer, gjerd inn områder eller oppnå midlertidig sperringer. De er enkle å sette opp og ta ned og leveres i str. 200×100 cm eller 100×100 cm. Velg mellom tekstil duk eller Pvc duk.


Køskiller

Perfekt køskiller og avstengningssystem for å markere og avgrense spesifikke områder. Tydelig og smart bannersystem, bruk en eller sett sammen flere. Mellom stolpene klikkes stangen enkelt på, så du kan henge banneret stramt. Gir tydelig og god markering. Egner seg for alt av arrangementer. Bredde 150 eller 200 cm. Aluminium og rustfritt stål i sort med tung fot.

Beachbanner

Enkle, tosidige strandbannere er perfekt for deg som trenger lett promotering mens du er på farten. De brukes hvor som helst utendørs og innendørs. Enten plassert på sidelinjen til en fotballbane, golfbane, basketballbane eller som et blikkfang foran inngangene. Superenkelt å sette opp, det er gjort på 1-2-3. Kan festes til bakken. Leveres komplett med trykk, 4 pigger og bæreveske. Fåes i S,M,L


Brectus Kategori - Arenareklame

Messetelt / popup telt, kiosktelt og oppblåsbare telt av høy kvalitet!

Robuste telt med trykk av god kvalitet for innendørs og utendørs bruk. 100 % vanntette og brannsikre. Leveres med eller uten vegger og dører, halvvegger eller med vindu. Alle våre telt fåes i forskjellige utforminger og varianter, det er bare fantasien og behovet som bestemmer hva slags telt du skal investere i. Våre messetelt kan bygges sammen, de kan bygges høyere ved hjelp av beachflagg, de kan bygges større ved å kombinere flere telt sammen via tunneler, og de kan settes sammen til din egen spesielle telt camp. Vi hjelper deg med å finne teltet for ditt behov.


Beachflagg, ryggsekkflagg og gigantflagg

Robuste, bevegelige «reklameplakater» som tåler vær og vind! Beachflagg er et av våre mest fleksible og iøynefallende produkter. Bruksområdene for beachflagg er mange både ute og inne; sett de utendørs i sanden eller i snøen, på bakken eller i gressplenen, innendørs foran butikkinngangen, på messestanden eller der du vil tiltrekke deg oppmerksomhet. Våre beachflagg leveres i høy kvalitet, med rask levering og til konkurransedyktige priser. De minste flaggene er 2 meter høye og de største over 6 meter.


Flagg, windtracker, vimpler, balkong- og supporterflagg og bordflagg

Flagg og vimpler med trykk av logo eller ditt eget design! Leveres i høy kvalitet med innsydde kanter og ulike festeanordninger. Med forsterkning i ryggen tåler våre reklameflagg vær og vind, slik at de får lengre levetid. De trykkes med klare og flotte farger som gir gode kontraster eller gjengivelse av din logo eller design. Materialet er slitesterk polyester som vil tåle å henge en god stund. Vi lager dine flagg eller vimpler slik du ønsker de, stående flagg eller liggende flagg, med vanlig flaggrygg og kroker, eller til windtracker system. Velg den størrelsen og formen du selv ønsker. Leveres med eller uten stang. Bordflagg og bordvimpler lages i høykvalitets polyester satin flere størrelser. Bordvimpler kan fåes med frynser. Velg mellom flere stativ.