fbpx

Totalleverandør av reklamemateriell, messe- og profileringsløsninger.

Totalleverandør av reklamemateriell, messe- og profileringsløsninger.

Beachflagg til alle årstider

Beachflagg har tatt markedet med storm og har blitt et go-to produkt i dagens markedsføring. Dette er et av våre med fleksible og iøynefallende produkter som tåler vær og vind.

Mange bruksområder

Med sin superenkle installering har beachflagg mange bruksområder både ute og inne. De kan settes ned i gresset, sanden, snøen eller rett på bakken utenfor dine lokaler. Ta flagget med på messer, stands eller andre eventer. Beachflagg fungerer også bra i butikk. Med riktig fot vil du alltid være klar til å ta beachflagget i bruk uansett hvor du er.

Beachflagg Klassisk

Vårt mest populære beachflagg dekker ditt behov og egner seg til bruk innendørs og utendørs. Med sin gode kvalitet og bevegelse i vinden vil du enkelt være synlig på avstand for potensielle kunder. Velg mellom seks ulike fasonger med forskjellig utforming, her kan det lønne seg å velge den fasongen som passer ditt budskap best. Beachflagg klassisk leveres i fire størrelser og du vil garantert finne et flagg som passer til ditt formål.

Praktisk info

Beachflagg leveres i praktisk bæreveske for transport og oppbevaring. Stangen monteres enkelt sammen og tunellen dras over. Flagget spennes opp ved hjelp av påmontert snor som knytes i festet nederst på stangen. Føtter bestilles separat og vi har et stort utvalg av føtter til forskjellige bruksområder. Spør oss gjerne om tips til valg av fot dersom du er usikker. Vi hjelper deg gjerne med utforming og ideer. Ta kontakt for å finne den beste løsningen for dine behov.