fbpx

Totalleverandør av reklamemateriell, messe- og profileringsløsninger.

Totalleverandør av reklamemateriell, messe- og profileringsløsninger.

Beachflagg øker profitten i følge forskning!

Brectus Beachflagg Event

Det er nesten komisk å konstatere at beachflagg med sitt blikkfang ofte blir oversett i norsk markedsføring. Forskning viser nemlig en tydelig sammenheng mellom strategisk bruk av beachflagg med trykk og økt omsetning.

En amerikansk forskningsrapport fra 2012 viste at strategisk plassering av reklameprodukter som skilt og beachflagg kunne lede til så mye som 65 % økt profitt. I gjennomsnitt økte omsetningen med 12 % blant de 213 bedriftene som deltok i undersøkelsen. Selv om det ikke finnes en egen rapport for det norske markedet, så ser vi også de samme tendensene her.

Samme undersøkelse viste også at nesten 50 % av alle amerikanske konsumenter hadde kjørt rett forbi forhandlere de var på utkikk etter på grunn av manglende skilting. Det er ikke uten grunn at amerikanske markedsførere tar «beach flags» på alvor.

Har du råd til å overse det beste blikkfanget du kan gi dine kunder? 

Brectus Beachflagg Utstilling

1. Hvorfor er beachflagg verdt investeringen?

Det er mange fordeler med å benytte seg av beachflagg i markedsføringen. En rapport fra Outdoor Advertising Association of America i 2017 viste at trykt annonsering i form av beachflagg resulterte i like mye respons fra amerikanske konsumenter som digitale bannere på internett.

Her er noen viktige årsaker til at beachflagg er en god investering:

 • Kostnadseffektivt! Beachflagg med logo eller annet trykk er billig markedsføring i forholdt til andre reklame produkter som skiltdekor, reklamebannere, roll-up bannere, digitale reklamekampanjer eller TV- og radio-reklame.
 • Gjenbrukbart! Kan enkelt flyttes fra butikk til butikk, og fra butikk til varemesse eller andre arrangementer. Det er mye mer enn et statisk blikkfang, det er markedsføring som gjør din merkevare sett hvor enn du måtte ønske.
 • Krever ingen opplæring! Lette å flytte, lette å sette opp og kan raskt plasseres/omplasseres der du ønsker å spre ditt budskap.
 • Synes på lang vei! Fordi beachflagg er i naturlig bevegelse og kan trekkes ut fra vegger og inngangspartier, fanger de kundenes blikk fra lang avstand.
 • Krever lite vedlikehold! Små flekker kan enkelt fjernes med en klut, ellers kan beachflaggene vaskes i vaskemaskin på lav varme. Våre flagg er i tillegg kantsydd rundt hele flaten, slik at flaggene skal bli mer motstandsdyktige i norske værforhold.

Å ha god kundeservice er viktig for oss, og vi ser at kundene er fornøyde ettersom de stadig kommer igjen.

Brectus Beachflagg utvalg

2. Hvordan velge rett type beachflagg?

Beachflagg kommer i en rekke forskjellige størrelser og varianter til forskjellige formål. Et anbefalt tips fra Outdoor Advertising Association of America er å samkjøre flaggbruk med annen markedsføring for å maksimere effekten. Å treffe rett kundegruppe handler ofte om å være på rett plass til rett tid. Dette er mye enklere når du kan flytte flagget dit kundene befinner seg på kort tid.

Vi kan tilby markedets mest populære varianter:

 • Beachflagg Klassisk: Bestselgeren vår er klassiske «Feather Flags». Disse kommer i størrelsene S (250 cm), M (300 cm), L (390 cm) og XL (455 cm).
 • Beachflagg Alu: Disse beachflaggene er mer robuste og elegante i finishen, og kan bestilles enten med den klassiske «Feather Flag»-formen eller Dråpeformet (Teardrop). Beachflagg Alu kommer i størrelsene M (300 cm) og L (400 cm).
 • Beachflagg Firkantet: Denne varianten er perfekt for ekstra synlighet. Den kommer i størrelsene S (300 cm), M (400 cm) og L (500 cm).
 • Beachflagg Megaflagg: Med en størrelse på hele 110 x 500 cm er dette flagget perfekt for deg som vil vekke oppsikt. Egner seg godt til utendørs eventer og messer.
 • Beachflagg Gigant: Markedets største som er synlig hele 10 fotballbaner unna. Med størrelser på hele 178 x 540 cm / 178 x 640 cm skal det mye til for ikke å bli lagt merke til med dette flagget. Passer perfekt til utendørs eventer og messer.
 • Beachflagg Mini: Det er ikke alltid størrelsen det kommer an på. Våre små bordvarianter er en fin måte å effektivt plassere din merkevare i kontorlandskaper. Kommer i størrelsene 23,2 x 43,5 cm (bordmodell) og 30 x 60 cm (sugekoppmodell).
 • Ryggsekkflagg: Den ultimate formen for bevegelig reklame! Spenn fast beachflagget på ryggsekken og spre ditt budskap over store områder på rekordtid. Leveres med to utgaver ryggsekk (Eco og Business). Eco-modellen har kun feste til flagg, Business-modellen kommer med lommer til brosjyrer og flasker. (Flagg: 65 x 106 cm.)

Se mer info om våre flagg her! 

3. Hvor mye koster beachflagg?

Prisene på beachflagg varier i forhold til type og størrelse. Her er vår beachflagg-prisliste:
(Ved større kvantum send forespørsel.)

 • Beachflagg Klassisk: Fra kr 995,– per stk.
 • Beachflagg Alu: Fra kr 1 895,– per stk.
 • Beachflagg Firkantet: Fra kr 1 995,– per stk.
 • Beachflagg Megaflagg: Fra kr 4 445,– per stk.
 • Beachflagg Gigant: Fra kr 3 795,– per stk.
 • Beachflagg Mini: Fra kr 255,– per stk.
 • Ryggsekkflagg: Fra kr 1 995,– per stk.
 • Beachflagg Føtter: Fra kr 95,– per stk.


Brectus søm og ferdiggjøring på produkt

4. Hvor god er kvaliteten på våre flagg?

Det finnes mye beachflagg av dårlig kvalitet å få kjøpt i Norge. Grunnen til dette er at noen kun trenger flagg til en gangs bruk. Da har ikke kvaliteten så mye å si, og prisen per flagg blir lavere når produksjonskostnadene holdes nede.

Vi har i stedet valgt å satse på høyt kvalitetsnivå på alle våre beachflag. Det vil si at uansett hvilken type beachflagg du går for, så er de laget av et robust materiale som skal tåle vær og vind. 

Alle våre flagg blir først trykket med gjennomgående trykk i ønsket design, og deretter vasket for å fjerne overskuddsfarge. Til slutt blir de kantsydd for å gjøre flaggene ekstra slitesterke.  

Merk at flaggene er laget for å byttes flere ganger i året. Det vil si at vi anbefaler å ta dem inn til vask med jevne mellomrom. Det kan derfor være lurt å kjøpe to stk. av samme flagg, slik at du alltid har et rent beachflagg å sette opp når det andre trenger en vask.

Brectus Beachflagg føtter

5. Hvordan fester man beachflagg?

Det finnes en rekke forskjellige føtter til beachflagg med ulike bruksområder. Felles for alle disse føttene er at de er enkle å montere. Videre er det som regel er det snakk om 2-3 stenger som festes i hverandre. Deretter tres flagget på stanga og festes med tau nederst på stang eller fot. Monteringen er gjort på 30 sekunder.

Merk at flaggene i størrelse M/L/XL/XXL anbefales å forankres med vannpose i tillegg til vektplater og kryssføtter for å gi nok tyngde til å holde flagget på plass i sterk vind.

Her er de vanligste føttene for beachflagg:

 • Skrufot: Anbefales på myk jord og i snø.
 • Jordspyd Klassisk: Anbefales på hard jord.
 • Jordspyd i massivt stål: Festes med kulelager, slik at beachflagget kan rotere fritt etter vinden. Passer til myke og litt hardere underlag, som f.eks. gress og grus. Gir et svært solid feste, selv for de største beachflaggene i vanskelige vindforhold.
 • Vektplater og kryssfot: Egner seg best på plane underlag som gress eller asfalt.
 • Kryssfot i metall: Fungerer normalt godt både innendørs og utendørs på beachflagg i størrelse S, M og L. Utendørs bør den alltid brukes sammen med vannbag.

Har du spørsmål om hvilken fot som passer best til ditt tilfelle, kan vi hjelpe deg. Vi har foten som passer for underlaget du skal bruke ditt beachflagg på. Ta kontakt, så hjelper vi deg å velge riktig fot for ditt behov!

Brectus produksjon og levering

5. Produksjon og levering

Normal produksjonstid er 7 dager, men kan også leveres på 3 dager ved behov for rask levering. Produksjonstid regnes fra det tidspunkt godkjent korrektur foreligger, eller nødvendig grunnlagsmateriell er mottatt fra kjøper.

Vi kan levere beachflagg til hele Norge, inkludert Oslo, Bergen, Trondheim, Kristiansand, Tromsø, Fredrikstad, Sarpsborg, Drammen, Porsgrunn, Skien, Ålesund, Tønsberg m.m.

Referanser:
Beachflags.com: Advantages of beach flags over other flags
Outdoor Advertising Association of America: Brex Cash Launch (Case Study)
Outdoor Advertising Association of America: OOH Activation Study 2017 with Banner Ads
Speedpro: Benefits of Feather Flags
University of Cincinnati: The Economic Value of On-Premise Signage