fbpx

Totalleverandør av reklamemateriell, messe- og profileringsløsninger.

Totalleverandør av reklamemateriell, messe- og profileringsløsninger.

Bli synlig på messer

Bli synlig på messer

Dersom du har messedeltakelse på årets markedsplan, er valg av messemateriell avgjørende for hvordan du fremstår. Men hva er egentlig det viktigste å tenke på når du skal stille ut?

Skal din bedrift eller organisasjon vise seg frem på enten en messe, et kick-off, butikklansering eller lignende er det et par spørsmål du bør stille deg før du bestiller messemateriell: Hvor stor plass har du til rådighet? Hva er budsjettet ditt? Og hva ønsker du vise frem? Når disse spørsmålene er besvart, er det kun kreativiteten som setter begrensninger. Her gir vi deg noen tips på veien når du skal stille ut.

Hvordan skiller du deg best ut?


Villmarksmessen, profileringsartikler, Messestandene, Lysreklame, stand, villmarksmessa, Camp Villmark, villmark messe, villmarksmessa, friluftsmesse

Det viktigste prinsippet når du skal stille ut på stand er å jobbe aktivt med synlighet og med å fremstå som en helhetlig merkevare. Logo eller budskap bør plasseres høyt opp og gjerne synes over standen, slik at man er lett synlig på distanse og blir oppdaget uansett hvilken retning messegjestene kommer gående fra.

profileringsartikler, Messestandene, Lysreklame, stand, messestand løsninger, Vei og Anlegg, Vei og anleggsmessa, Vei og Anlegg messereklame, stand

Dette kan gjøres på ulike måter, men de mest effektive tiltakene er et profilert takheng over standen som et blikkfang eller å montere en forlenget messevegg slik at man synes over de andre messeutstillerne. Man kan også kjøre gjennomførte profilfarger på alt messemateriell i tillegg til logo på jakke eller skjorte, slik at man er helhetlig og synlig i messebildet.

Og vil du forlenge messeopplevelsen for potensielle kunder, er giveaways i form av penner, nett eller paraplyer en effektiv måte å få frem bedriftens navn, som gjør at gjesten husker merkevaren selv lenge etter de har forlatt messen.


Vær kreativ med lite plass

Til tross for begrenset plass og budsjett er det mange muligheter for din bedrift eller organisasjon å vise frem deres budskap på en kreativ måte. Mange velger en roll-up eller banner med logo og profil i kombinasjon et messebord eller ståbord. Eller hva med å invitere messegjester inn i din «butikk» ved bruk av foto på bannerveggene? Har du lite plass og derfor ikke anledning til å vise frem alle produktene dine, kan du nemlig på en kreativ måte bruke bannere med produktbilder på messeveggene. Bruk kreativiteten aktivt på den plassen du har til rådighet, så vil du få frem merkevaren selv i et hav av utstillere. 


Bruk innovative løsninger

Dersom du har større utstillerplass og litt romsligere lommebok vil det være større rom for å jobbe med profilering og synlighet, både når det gjelder oppbygging av stand og messemateriell som benyttes. Interaktive og digitale skjermer er et godt verktøy for å styrke budskapet eller merkevaren din – og ikke minst gir dette blikkfanget deg mulighet til å vise flere budskap på en og samme løsning. Særlig vegghengte reklameskjermer er aktuelle på messe eller stand.

Reklamemøbler er også en kreativ måte å invitere messegjestene inn på din stand, og finnes i alle former og fasonger. I tillegg til takheng eller oppblåsbar figur av produktet, vil det også være aktuelt med vinylgulv, matter med logo, rollups, bannere, messebord og hyller. Mulighetene er uendelige.


Start planleggingen tidlig

Et godt tips er å starte tidlig dersom du skal ha en stor stand. Her er det ikke kun produksjonen som kan ta tid, men en idé som skal utformes og settes i liv. Så fort du har etablert rammene for messedeltakelsen bør du kontakte messeutstyrsprodusenten – gjerne to til tre måneder i forkant av messen. Brectus er med som samarbeidspartner helt fra idéfasen til produsering og montering. Uansett størrelse på stand er Brectus din totalleverandør av messemateriell og du vil få et visuelt 3D bilde av hvordan standen vil se ut i forkant av leveranse. 

Ta gjerne kontakt med oss dresom du har spørsmål eller les mer om vårt store sortiment innen messeutstyr her https://brectus.no/arenareklame/messeutstyr/.