fbpx

Totalleverandør av reklamemateriell, messe- og profileringsløsninger.

Totalleverandør av reklamemateriell, messe- og profileringsløsninger.

Dansende Skydancer

Med stor glede leverte Brectus Norway en sprell levende reklamefigur, en såkalt Skydancer med et ben, til Gran kommune. En Skydancer er en bevegelig utendørs reklame som viser frem ditt budskap på en helt spesiell måte. Den holdes oppe i vinden med hjelp av en vifte som kontinuerlig blåser luft inn i den! Se den gøyale videoen under innlegget.

UngHadeland i Gran kommune ønsket seg en gøyal publikumsmagnet mot barn og unge. Det fikk de med denne fargerike, kule og bevegelige Skydanceren, eller Windyman, Luftdanser og Dansende Tube som den også kalles. Hvordan er det mulig å unngå å se denne blide karen med flagrende bustesveis og fingre der han gjør sine kule dansemoves? Skydanceren var en del av en større profilsatsning for UngHadeland. Med bannere, bannerstands, messebord, strandstoler, puffer og vårt største Beachflagg Mega som ruver hele 5 meter over bakken.

Hvem er UngHadeland i Gran kommune, og hvorfor valgte de Brectus Norway?

UngHadeland er en del av kulturkontoret i Gran og Lunner kommune. Nettsiden deres UngHadeland.no er en portal for distriktets ungdomsklubber, med festivaler, konserter, workshops, kurs og diverse fritids- og ferieaktiviteter rettet mot barn og unge. Da Gran kommune kontaktet oss var det nettopp fordi de så at vi var en totalleverandør de kunne gå til for å få en samlet bestilling på alt de trengte. Og vi i Brectus skuffet ikke. Med full service og rask levering kunne UngHadeland meddele at de var kjempefornøyde med oss. Barn og unge i Hadeland kommune har hatt stor glede av produktene vi leverte.

Ønsker du å bestille en Skydancer og bli lagt merke til? Vi leverer med et eller to ben, og med høyder fra 4 m opptil 8 m høyde. Designet bestemmer du! Ta kontakt med oss så hjelper vi deg.