fbpx

Totalleverandør av reklamemateriell, messe- og profileringsløsninger.

Totalleverandør av reklamemateriell, messe- og profileringsløsninger.

Fang oppmerksomhet med oppblåsbart telt

FANG OPPMERKSOMHET MED OPPBLÅSBART TELT

Hvordan skiller du deg ut i messemylderet? Her er syv gode grunner til at du bør velge oppblåsbart telt på ditt neste event.

Med et oppblåsbart telt er det lett for din bedrift, organisasjon eller klubb å skille seg ut i mengden. Selv på et idrettsarrangement eller en messe, med tusenvis av folk som går fra bod til bod, skal det godt gjøres å ikke få øye på et flott reklametelt. Denne type messeutstyr kan brukes på en rekkeulike arrangement som idrettslag, kick-off events, nylanseringer og messer. Brectus leverer i tillegg trykk etter ønske på alle telt, noe som tydeliggjør din bedrifts merkevare ytterligere.

Hva er fordelen med oppblåsbart telt?

Oppblåsbare telt har utviklet seg voldsomt, både med tanke på holdbarhet og funksjonalitet, og er nå blant de beste teltene på markedet. Flere og flere ser fordelen av å bruke oppblåsbart telt, blant annet på grunn av 3D-formenes effekt. Taktisk plassering av telt, samt design rettet mot spesifikke kundegrupper vil styrke responsen ytterligere. Det er også en rekke andre praktiske fordeler ved bruken av dette.

 1. De lar seg lett sette opp og pakkes ned av en person
  Oppblåsbare telt har utviklet seg med syvmilssteg de siste årene. Designet og konstruksjon er i dag svært robust, og ikke minst forbløffende enkelt å håndtere. Alt du trenger å gjøre, er å feste teltet til bakken med plugger og blåse det opp.
 2. Oppblåsbare telt er raske å sette opp
  Å sette opp telt av en viss størrelse for markedsføring pleide ofte å ta en time eller to, spesielt om det skulle se profesjonelt ut. Oppblåsbare telt, uansett størrelse, settes opp av seg selv.
 3. Enkelt å sette opp
  Å sette opp et oppblåsbart telt krever ingen forkunnskaper og gjøres lett ved hjelp av elektrisk pumpe.
 4. De er robuste i all slags vær
  Luftkanalene i moderne oppblåsbare telt er laget av meget sterkt materiale. De er designet spesielt for tåle regn, sludd og annet surklevær gjennom mange års regelmessig bruk.
 5. De motstår sterk vind
  Luftkanalene i oppblåsbare telt bøyer seg med vinden. Så fort vinden løyer vil de sprette tilbake til sin utgangsposisjon uten å ha tatt skade av vindkastene.
 6. De er kompakte for frakting
  Teltene lar de seg pakkes ned til veldig kompakt størrelse, og krever derfor mindre plass for frakting.  
 7. De er lette og billige å reparere
  Hvis uhellet skulle være ute, vil du alltid kunne fikse et oppblåsbart telt selv med et ganske vanlig lappesett.

Hvilken type oppblåsbart telt er best for deg?

Oppblåsbare telt har et stort bruksområde og hos oss får du telt til alle slags behov. I hovedsak leverer Brectus to typer oppblåsbare reklametelt: Iglotelt og Quickuptelt. Begge disse kommer i forskjellige varianter og størrelser, og bruksområdene skiller seg noe i forhold til reklamekampanjens mål og kundegrupper. Brectus leverer også vegger og dører til alle våre oppblåsbare messetelt, som enkelt festes med glidelås. Teltene leveres komplett med vifte.


Iglotelt og Reklametelt

Iglotelt egner seg best når du forventer å måtte henvende deg til mange kunder på kort tid. Disse teltene tillater deg å ha mengder med reklamemateriell tilgjengelig. I tillegg skaper de et skjermet område der du får mulighet til å engasjere interessenter på tomannshånd.

Våre oppblåsbare Iglotelt kommer i flere ulike størrelser og antall ben. De største igloteltene er på 2,7 m til 4,9 m innvendig høyde, og kan fås med gulvareal på hele 94 m². Vi leverer også vegger og dører til alle våre oppblåsbare messetelt, som enkelt festes med glidelås.


Quickuptelt

Quickuptelt vekker oppsikt og trekker til seg folk. Denne typen oppblåsbare telt egner seg perfekt til store eventer der du typisk vil være ute etter å dele ut flyers eller annet promoteringsmateriale for å bygge din merkevare blant et større publikum. Teltet kommer i en rekke størrelser fra 3×3 meter til 8 x8 meter, og består av fire ben og tak som fylles med luft.

Oppblåsbar quickuptelt leveres i to varianter med lufttilførsel eller uten lufttilførsel. Den sistnevnte varianten er hermetisk og er et innovativt oppblåsbart telt med trykk, som vil si at det ikke trenger permanent lufttilkobling. Derfor egner det seg spesielt til utendørs arrangementer av alle slag.

Les mer om våre quickuptelt og bestill her: https://brectus.no/produkter/messetelt/oppblasbart-telt/

Ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål eller ønsker å vite mer om et av våre mest hurtigvoksende produkt, til bruk på messer, eventer, konserter og idrettsarrangementer.