Totalleverandør av reklamemateriell, messe- og profileringsløsninger

Helse Norge anbefaler antibakteriell gél som en av flere gode tiltak for å hindre spredning, og for å ta vare på våre kunder og den store etterspørselen har vi nå sikret oss levering på anbefalte antibakteriell produkter, samt annet merkemateriell for å spre informasjon.

Håndrens i pumpeflaske med 75 % alkohol.

Vår 500 ml pumpeflaske har stor kapasitet og er perfekt til bruk i husholdning, selskap, hotell, restaurant, kontor, bedrift, helse, sport, organisasjoner etc. Flaskene inneholder 75 % alkohol håndrensende gel og dreper 99 % av mange vanlige skadelige bakterier.

Innholdet er vaskefri, hurtigtørkende og hudvennlig. Geleen er mild og forårsaker ingen skade på huden. Pumpeflaskene leveres med og uten klistremerke (etikett med logo).

Antibakteriell håndvask med logo – perfekte giveaways produkter

Hos oss får du antibakteriell håndvask med eget logotrykk til dine ansatte og kunder! Velg mellom gel på flaske, spray eller wipes. Brectus sine antibakterielle produkter er beregnet på hånd desinfeksjon og inneholder fra 62 % – 75 % alkohol. De er milde og hudvennlige og passer godt til hender som desinfiseres hyppig i løpet av en arbeidsdag. Når flasken er tom, kan den etterfylles. Vi har flere forskjellige antibakterielle produkter å velge mellom; spray, gel på flaske eller våtservietter. To av produktene har krok så de kan festes i en veske, ryggsekk, beltespenne, nøkkelbånd o.l.

Kirurgiske munnbind og munnbind med trykk for privat bruk

Godkjente type II kirurgiske munnbind av ikke-vevd polypropylen. 3-lags med myk strikk bak ørene. Pakke med 50 stk.
Munnbind med trykk: Str. 20×14 cm i bomull eller polyester.
Vaskbar og pustende. Med sideåpning for bytte av filter. Oppstartstrykk tilkommer.

Antibakteriell penn som er helt unik

iPROTECT er den eneste antibakterielle pennen som bruker en naturlig aktiv ingrediens av sinkioner for å nøytralisere bakteriefunksjoner. Den er helt unik og eneste på markedet.

Penner er en av de verste synderne for å spre bakterier. iPROTECT pennen forhindrer spredning av bakterier fra hånd til hånd. Denne helt spesielle pennen er produsert på den italienske Stinolinea fabrikken og bistår med å redusere spredning av bakterier mellom mennesker på grunn av dets antibakterielle egenskaper. Pennen er hudvennlig, og beskytter 99 % mot: MRSA, E. Coli, S. Aureus m.m. Den aktive ingrediensen er godkjent av EFSA, FDA, BPD og APA. Les mer om pennen her:

Sklisikker gulvfolie med avtagbart lim, gatebukker og plakater

Vi har alt du trenger for merking og informasjon og kan levere iløpet av ett døgn. Antiskli gulvfolie printes ut i den størrelsen dere ønsker og med den teksten du vil ha på. Perfekt for å merke inngangen til butikker etc. Leveres med avtagbart lim slik at den er lett å ta av eller skifte ut.

Stort utvalg av Gatebukker for innendørs og utendørs bruk finner du her
Plakater i alle størrelser, papir eller pvc materiale som er vannfast.

Våre dyktige designere hjelper deg med budskapet ditt, slik at presentasjonen blir så profesjonell som mulig. Vi gir deg råd med å finne den rette løsningen og skreddersyr gode løsninger for optimal profilering.

Telefon

Nå oss via telefon: +46 73 917 29 36

Telefon

Nå oss på telefon: +47 21 45 64 00

Banner materiale

*B1: Brannhemmende

MALER

Banner konfeksjonering

Beachflagg Tilbehør

Send bestilling
Felt markert med * er påkrevd
Send forespørsel
Felt markert med * er påkrevd