fbpx

Totalleverandør av reklamemateriell, messe- og profileringsløsninger.

Totalleverandør av reklamemateriell, messe- og profileringsløsninger.

Send oss en e-post på:

post@brectus.com

Lys opp i mørket

Lys opp i mørket

Har du noen gang lagt merke til en lysende logo når du har vært ute på kvelden? I vintermørket kan du skille deg ut fra andre med lysende skilt på din fasade.

Dersom du skal dekorere fasaden med ny logo eller skilt denne vinteren, bør du vurdere lysende LED skilt – både for å vekke oppmerksomhet og for å skape et helt unikt uttrykk. For ikke bare lar lysskilt merkevaren din lyse opp, de er også et dekorativt element. Her gir vi deg svarene på våre mest stilte spørsmål om nettopp lysskilt.

Hva er egentlig lysskilt?

Lysskilt kan være LED skilt eller NEON skilt til eksteriør eller interiør, enten som utskårne bokstaver eller i kasseform, eller en kombinasjon av disse. Enten festes de rett på vegg, ut fra vegg eller hengende under takoverheng. Lyset kan komme gjennom bokstavenes framside, eller fra baksiden mot veggen og lyse opp skiltet bakfra. Hovedgrunnen til å benytte seg av slike skilt er den ekstra synligheten denne type skilt gir i forhold til tradisjonelle skilt. Skiltene kan spesialtilpasses dine behov, så ønsker du en spesiell type design utarbeider vi forslag og løsninger for deg så du får det best mulige resultatet.  

Hva er lysskilt laget av?

Lysskilt kommer i ulike varianter. Benytter man seg av LED er det mulig både å lyse opp hele bedriftsnavnet eller utheve utvalgte bokstaver med LED-dioder. Dersom man ønsker det er det også mulig å få laget skilt med neonlys, sette på utvendige lyspærer for en helt egen «prikklys»-effekt og bruke perforert folie slik at skiltet eksempelvis kan være svart på dagtid og lyse hvitt når det er mørkt.


Hva er fordelene ved lysskilt i forhold til tradisjonelle skilt?

Skilt med LED-lys lar deg skille deg ut og gir bedre synlighet enn tradisjonelle skilt, særlig når dagene blir mørkere. Her har du mulighet til å la bedriftens merkevare komme tydelig frem og gi den oppmerksomhet fra lang avstand.

Kan man benytte lysskilt både utendørs og innendørs? 

Ja, lysskilt kan man bruke ute som fasadeskilting eller innendørs som dekor. Dersom du bestiller neonskilt kan disse spesialdesignes til alt fra dekor på vegger hjemme til skilting i butikker eller utesteder – her er det kun fantasien som setter begrensninger!


Hvordan monteres skiltene?

LED-skilt er like enkle å montere som tradisjonelle skilt. LED bokstaver leveres på skinner og festes enkelt på veggen. De kan også leveres som lysboks som monteres rett på vegg, eller med feste til tak. Enkelt og greit.

Kan man få skilt med ulik farge på lyset?

Ja det kan man ved hjelp av ulike teknikker med folien man bruker og fargen på akrylen.