Totalleverandør av reklamemateriell, messe- og profileringsløsninger

Søk
Close this search box.

Stort utvalg arenareklame til alle anledninger og arrangementer.

Vi leverer alt innen arenaprofilering, Komplette installasjoner av arenareklame og multimedia-løsninger til både utendørs og innendørs bruk i arenaer, idrettshaller og stadioner over hele landet. Reklameportal, rullereklame, storformat bannerluftballong, reklame zeppeliner, tribuneskilt, spesial produkter, arena merking m.m.

Skal du arrangere en liten turnering med ditt lokale idrettslag, ha en fest eller et jubileum med lag eller venner, arrangere kick-off med jobben eller være en del av et enormt arrangement som skal holdes lokalt eller nasjonalt? Vi kan hjelpe deg med alt fra planlegging, til forslag og utforming av synlige produkter rundt hele arrangementet. Vi kan også levere giveawaysgaverbekledning og flagg fortrykket med det du eller dine sponsorer ønsker. Se vår Produktfakta side om Arenareklame her. På de fleste av våre produkter leverer vi «ettertrykk» til årlige arrangement, slik at du slipper å gå til innkjøp av nok et komplett produktspekter senere. 

Reklame til Sykkelritt, turritt, landeveisritt og terrengritt. Reklame og Profilering til Skianlegg, skistadion og alpinbakker. Isreklame, vant og skiltreklame til ishaller og reklame og tribuneeffekter til fotballstadion og anlegg. Ta kontakt med oss for ditt behov innen arenaprofilering.

Send bestilling
Felt markert med * er påkrevd

Telefon

Nå oss via telefon: +46 73 917 29 36

Telefon

Nå oss på telefon: +47 21 45 64 00

Banner materiale

*B1: Brannhemmende

MALER

Banner konfeksjonering

Beachflagg Tilbehør

Send bestilling
Felt markert med * er påkrevd
Send forespørsel
Felt markert med * er påkrevd