fbpx

Totalleverandør av reklamemateriell, messe- og profileringsløsninger.

Totalleverandør av reklamemateriell, messe- og profileringsløsninger.

Send oss en e-post på:

post@brectus.com

ARENAREKLAME

Stort utvalg arenareklame til alle anledninger og arrangementer.

Vi leverer alt innen arenaprofilering, Komplette installasjoner av arenareklame og multimedia-løsninger til både utendørs og innendørs bruk i arenaer, idrettshaller og stadioner over hele landet. Reklameportal, rullereklame, storformat banner, luftballong, reklame zeppeliner, tribuneskilt, spesial produkter, arena merking m.m.

Skal du arrangere en liten turnering med ditt lokale idrettslag, ha en fest eller et jubileum med lag eller venner, arrangere kick-off med jobben eller være en del av et enormt arrangement som skal holdes lokalt eller nasjonalt? Vi kan hjelpe deg med alt fra planlegging, til forslag og utforming av synlige produkter rundt hele arrangementet med Arenareklame. Vi kan også levere giveaways og flagg fortrykket med det du eller dine sponsorer ønsker. På de fleste av våre produkter leverer vi «ettertrykk» til årlige arrangement, slik at du slipper å gå til innkjøp av nok et komplett produktspekter senere.

Arenareklame til Sykkelritt, turritt, landeveisritt og terrengritt. Reklame og Profilering til Skianlegg, skistadion og alpinbakker. Isreklame, vant og skiltreklame til ishaller og reklame og tribuneeffekter til fotballstadion og anlegg. Ta kontakt med oss for ditt behov innen arenaprofilering.

Sykkelritt

Skistadion

Friidrett

Ishockey

Fotballstadion

Håndball

Alpinanlegg og fjelldestinasjoner

Kjøpesenter

Messeutstyr