fbpx

Totalleverandør av reklamemateriell, messe- og profileringsløsninger.

Totalleverandør av reklamemateriell, messe- og profileringsløsninger.

Send oss en e-post på:

post@brectus.com

Velkommen til Brectus

Brectus holder til i Moss. Våre ansatte har lang erfaring og allsidig kunnskap innen messe- og profilløsninger. Vi bestreber oss på å hjelpe deg som privatperson, bedrifter, foreninger, organisasjoner, sportsklubber m.m. med optimal markedsføring og profilering.

Har du behov for ideer og løsninger til messer, arrangementer, events, butikker, kontorer, resepsjoner, konserter, nylanseringer e.l., vil vi ta deg på alvor og hjelpe deg med dine behov og ønsker. Alle våre kunder er like viktige.

Våre dyktige grafiske designere hjelper deg gjerne med utforming av materiell, og våre erfarne konsulenter og rådgivere bistår der det trengs med gode løsninger. Vi leverer raskt og er konkurransedyktige på pris. Hos Brectus jobber vi til du er 100% fornøyd med produktet ditt. Kontakt oss vedrørende våre produkter eller tjenester eller send oss en melding, så tar vi kontakt med deg.

Hilsen oss i Brectus

Fra venstre bak: Thomas Måwe, Petter Wik, Lukasz Ubranowski, Robert Tataryn, Kjetil Clemetsen, Sebastian Gola, Roy Akselsen, Mats Lund, Nina Evensen
Fra venstre forran: Tomasz Fugiel, Thomas Larsen, Heidi Hoen, Magnus Veiby, Lukas Tjelland