fbpx

Totalleverandør av reklamemateriell, messe- og profileringsløsninger.

Totalleverandør av reklamemateriell, messe- og profileringsløsninger.

Fototapet skaper wow effekt

Fototapet har for fullt gjort et inntog i interiør-verdenen. Nettopp fordi man helt enkelt kan skape en artistisk og spesiell stemning. Har du en blank og kjedelig vegg, kan du på en elegant måte skape blikkfang og atmosfære.

Fototapet med eget design

Vi i Brectus har spesialisert oss på tapet med eget design, innenfor interiør og dekor. Det vil si, om du har et foto, eller et artwork du er kjempestolt over, så kan vi trykke det på fotorealistisk tapet og til og med montere for deg! Men før wow-effekten kan slå deg, er det en ting som er viktig å tenke på – tapetet skal som regel dekke flere meter vegg. For best mulig resultat, anbefaler vi foto på 20 megapiksler eller mer, med en pikseltetthet på 300. Er du i tvil, har vi dyktige designere som hjelper deg vurdere, eller om du vil, kan du fritt velge i vår bildedatabase med millionutvalg.

Kreative bruksområder

Har du et vindu midt på veggen? Spiller ingen rolle – vi beregner mål og design slik at det passer inn. Det kan til og med bli et kreativt resultat. Det er heller ikke et problem å montere for eksempel en hylle, eller lampe over tapetet. Hva med å spice opp de skrå veggene i trappegangen, eller forvandle soveromsdøra til en eventyrdør?

Fra ide til ferdig montert

Vår kunde Wok & Go, hadde en ide om å friske opp i sin restaurant i Oslo sentrum. Og i og med at lokalene var ganske smale, var fototapet et smart løsning. Kunden hadde selv lekre foto av asiatisk mat og råvarer, som også matchet fargene i lokalet. Den aktuelle veggen bydde på noen små utfordringer, men resultatet var både kunden og vi veldig forøyd med!

Ikke bare til hjemmet

Brectus leverer fototapet til kontor, allrom, barnerom, serveringssteder, soverom, osv. Se alle våre fototapet-produkter her.